Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Hej på er alla mina kära och underbara läsare som förgyller min dag genom att när jag startat upp datorn ser att ni skrivit så många fina kommentarer på alla inlägg som jag la ut i går. Det gör att jag med glädje sätter händerna i dagens första inlägg som kommer att handla om ett företag som ni kan läsa mer om här, och det är ett företag som kan hjälpa er på ett bra sätt när ni behöver hjälp med bygg i Östhammar. 

Det är ett företag som heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice och jag måste faktiskt få berätta för er om att det här företaget har renoverat köket. De har gjort det så otroligt bra och jag är så glad för det nya köket. Jag hade verkligen längtat riktigt länge efter att få ett kök helt och hållet utifrån mina behov och önskemål och ni vet ju hur det är när man riktigt längtar efter något men inte riktigt kan få allt man önskar sig på en gång. Jag ville inte låna massa pengar till hög ränta på banken så jag sparade ihop en rejäl slant, (och var sedan tvingad att låna lite i alla fall), men hur som helst så blev jag riktigt lycklig över det nya köket. Det här är ett företag som kan vara behjälpliga med en hel del inom bygg i Östhammar, Uppsala och Knivsta både när det gäller köksrenoveringar men även betong, fastighetsskötsel, fönstermontering, golvläggning, golvslipning, isolering, kakel, klinkers, murning, målning, tapetsering, rivning, snickeri och trappor, med mera. Jag är övertygad om att ni kommer att bli rktigt nöjda med det här företaget om ni som jag behöver hjälp inom bygg i Östhammar med omnejd och väljer att vända er till dem. 

Du gillar kanske också...